YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ Kavramlar, Uygulamalar ve Örnekler
Stok Kodu
ABCDEMR5
Editör
Prof. Dr. Mehmet Sarıışık
Yayın Yılı
2024
Baskı No
3
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
336
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052323168
Örnek
Gönderilir
Fiyat
130,00 TL + KDV
%15
130,00 TL
110,50 TL
Günümüzün profesyonel yöneticileri gelir kadar gider kontrolünün de ciddi bir çalışma olduğunun farkındadır. Üretilecek ürün ve hizmetler kadar bunlara ilişkin maliyet avantajı sağlanmasının da bir strateji olduğu hesaba alındığında, rekabetin sadece satış rakamları üzerinde değil aynı zamanda maliyetler üzerinde gerçekleşeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.
Bu eser akademik çevre kadar sektör çalışanları, işletme sahipleri ve yöneticilerine bir kaynak olabilecek nitelik ve içerikte dizayn edilmiştir. Yiyecek içecek işletmelerindeki yapılan tüm çalışmalar dikkate alınmış ve maliyet kontrol uygulamaları her yönüyle mercek altına alınmıştır.