YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ VE İŞLETMECİLİĞİ
Kategori
Stok Kodu
111480
Yazar
Prof. Dr. Alptekin Sökmen
Yayın Yılı
2020
Baskı No
8
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
358
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9789758969227
Örnek
Gönderilir
Fiyat
150,00 TL + KDV
%15
150,00 TL
127,50 TL
Altıncı, yedinci, sekizinci ve dokuzuncu bölümler, sırasıyla; menü, servis, üretim ve bar-içki bilgisi bölümlerinden oluşmaktadır. Onuncu bölümde, yiyecek ve içecek yönetimi kapsamında maliyet döngüsü, maliyet çalışmaları ve fiyatlandırma üzerinde durulmuştur. Kitabın onbirinci bölümü, konuklarla ilişkiler ve şikâyetlerle ilgilenmeye ayrılmış, bir rekabet aracı olarak konuk ilişkilerinin üzerinde durulmuştur. Onikinci bölümde ise, hizmet pazarlaması literatürü kapsamında yiyecek ve içecek hizmetleri pazarlaması anlatılmıştır. Kitabın onüçüncü bölümünde ise, yiyecek ve içecek literatürü kapsamında finans yönetimi anlatılmıştır. Kitabın ondördüncü ve son bölümü, yiyecek ve içecek işletmelerinde insan kaynakları yönetimine ayrılmış ve bu kapsamda alana özgü temel literatür bilgilerine yer verilmiştir.