Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
YERELDEN KÜRESELE TÜRK MUTFAĞI

YERELDEN KÜRESELE TÜRK MUTFAĞI

Stok Kodu
BHMNRUY9
Editör
Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa
Editör Yardımcısı
Arş. Gör. Mustafa Ülker
Yayın Yılı
2020
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
136
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052542286
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
100,00 TL + KDV
%15
100,00 TL
85,00 TL
 
Türk mutfağının uluslararası arenada yer edinebilmesi veya bir marka değerine sahip olabilmesi için bizlere, yani bu alanda eğitim ve öğretim faaliyetinde bulunan ve akademik çalışma yapan kurumlara, çok büyük görevler düşmekte ve ciddi sorumluluklarımız bulunmaktadır. Pek çok üniversitenin bünyesinde lisans düzeyinde faaliyet gösteren "Gastronomi ve Mutfak Sanatları" bölümleri bulunmaktadır. Şunun farkında olunmalıdır ki bir çalışma veya uygulama alanı bilimsel olarak da gelişir ve üniversitelerde akademik olarak ameliyat masasına yatırılırsa, o konu sahada da (uygulama alanında da) gelişir. Diğer bir ifade ile akademik sahanın gelişmesi uygulama sahasının da nitelik kazanması ve gelişmesi açısından son derece önemlidir ve akademik çalışmalar uygulamanın gelişmesinde öncüdür.
 
TÜRK MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ
KAYSERİ MUTFAĞININ ULUSLARARASILAŞMA POTANSİYELİ
YEREL MUTFAĞIN ULUSLARARASILAŞMASINDA YİYECE VE İÇECEK İŞLETMELERİNİN ROLÜ
TÜRK MUTFAĞININ ULUSLARARASILAŞMASINDA EĞİTİM KURUMLARININ YERİ VE ÖNEMİ
GASTRONOMİ TURİZM VE TÜRK MUTFAĞININ DÜNYA GASTRONOMİSİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
YERELDEN KÜRESELE TÜRK MUTFAĞI YERELDEN KÜRESELE TÜRK MUTFAĞI BHMNRUY9
YERELDEN KÜRESELE TÜRK MUTFAĞI

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.