Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
YENİLEBİLİR YABANİ BİTKİLERİN GASTRONOMİK DEĞERİ GİRESUN’DA BİR İNCELEME

YENİLEBİLİR YABANİ BİTKİLERİN GASTRONOMİK DEĞERİ GİRESUN’DA BİR İNCELEME

Stok Kodu
FGMRTV27
Yazar
Zekeriya Karakayalı, Dr. Öğr. Üyesi Bayram Kanca
Yayın Yılı
2022
Baskı No
1
Boyut
14,5 x 21,5
Sayfa Sayısı
160
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052546642
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
35,00 TL + KDV
%15
35,00 TL
29,75 TL
 
Sahip olduğu doğal kaynaklar ile binlerce yıllık yaşanmışlık ve tecrübeler Giresun’da zengin bir mutfak kültürü oluşmasına neden olmuştur. Bölgedeki büyükşehirlerin arasında kalan ve nispeten daha az gelişen sanayisi ile fındık tarımına dayalı bir ekonomik yapı işe yıllar içinde bir taraftan göç verirken diğer taraftan bu durum doğal yapısını korumasına yardımcı olmuştur. Son yıllarda gerek görsel medya mecralarının gerekse sosyal medyanın etkisiyle bölgedeki diğer illerle birlikte turistik cazibe merkezi haline gelmiştir. Bölgede turizm sektörünün gelişimine paralel olarak kültür ve turizm alanındaki bilimsel çalışmalarda da artış yaşanmaktadır. Giresun ilinin son yıllarda hızla gelişen turizm sektöründen daha fazla gelir elde edebilmesi ve bu gelişim içinde geleneksel mutfak kültürünün yaşatılabilmesi için ilde doğal ortamda yetişen bitkiler araştırılmış ve bu bitkilerin geleneksel kullanımlarının kayıt altına alınması amaçlanmıştır.
YENİLEBİLİR YABANİ BİTKİLERİN GASTRONOMİK DEĞERİ GİRESUN’DA BİR İNCELEME YENİLEBİLİR YABANİ BİTKİLERİN GASTRONOMİK DEĞERİ GİRESUN’DA BİR İNCELEME FGMRTV27
YENİLEBİLİR YABANİ BİTKİLERİN GASTRONOMİK DEĞERİ GİRESUN’DA BİR İNCELEME

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.