VEGAN TURİZM Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar
Kategori
Stok Kodu
4935UN4D5E
Editör
Prof. Dr. Aysu Altaş
Yayın Yılı
2024
Baskı No
1
Boyut
16x24
Sayfa Sayısı
266
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052549544
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
200,00 TL + KDV
%15
200,00 TL
170,00 TL
Özellikle son on beş yılda Türkiye'de gastronomi üzerine çok sayıda eser üretilmiştir. Her eser gastronominin farklı bir çalışma alanına değinmiş ve alanyazın oldukça zenginleşmiştir. Veganizm de üzerinde pek çok disiplinden akademisyenin çalışmalar yaptığı bir konudur. Bu kitap, turizm akademisyenleri başta olmak üzere pek çok alandan akademisyenin uzun süren çalışmaları sonucu hazırladıkları ve oldukça yeni bir kavram olan vegan turizme, ağırlıklı olarak turizm perspektifinden bakan kapsamlı bir kaynak olma özelliği taşımaktadır.
Turizm ve gastronomi alanına katkı yapabilme gayesi ile yola çıktığımız ve on yedi bölümden oluşan bu kitap, bir kitap serisi projesinin altıncı basamağıdır. Daha önce yayınlanan; Tüm Yönleriyle Kahve ve Kahve Turizmi, Tüm Yönleriyle Çay ve Çay Turizmi, Tüm Yönleriyle Bira ve Bira Turizmi, Tüm Yönleriyle Şarap ve Şarap Turizmi ile Tüm Yönleriyle Distile İçkiler ve Turizmi kitaplarının tamamlayıcısı niteliğindedir.