Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
TÜRKİYE’DE GASTRONOMİK HEDİYELEŞME KÜLTÜRÜ: EDİRNE ÖRNEĞİ

TÜRKİYE’DE GASTRONOMİK HEDİYELEŞME KÜLTÜRÜ: EDİRNE ÖRNEĞİ

Stok Kodu
CJNQSUWX
Yazar
Doç. Dr. Binali Kılıç, Prof. Dr. Emel Gönenç Güler
Yayın Yılı
2023
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
96
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052548677
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
100,00 TL + KDV
%15
100,00 TL
85,00 TL
 
Mitolojide, Prometheus’un ateşi hediye etmesi sayesinde insanlık, yeraltı barınaklarından gün yüzüne çıkarak, rakamların bilimini ve yazıyı keşfeder. Hayvanları evcilleştirerek tarımı başlatır ve insan hayatını kurtarmak için tıp bilimini kurduğunu anlatır. Yiyecekler; iletişim aracı, onur, şeref, gurur, göç, barış ve savaşlara sebep olmakla birlikte, her şeyden önce yaratıcının insanlara vermiş olduğu bir hediyedir. Bu nedenledir ki, Osmanlı İmparatorluğuna bir asra yakın başkentlik yapmış olan Edirne kentinin 8300 yıllık tarihi boyunca kentte iz bırakmış birçok medeniyete ait gastronomik kültür bulunmaktadır. Edirne iline ait hediyeleşmeye konu olan yiyecek ve içecekler çalışmamızın ana konusunu oluşturmuştur.
TÜRKİYE’DE GASTRONOMİK HEDİYELEŞME KÜLTÜRÜ: EDİRNE ÖRNEĞİ TÜRKİYE’DE GASTRONOMİK HEDİYELEŞME KÜLTÜRÜ: EDİRNE ÖRNEĞİ CJNQSUWX
TÜRKİYE’DE GASTRONOMİK HEDİYELEŞME KÜLTÜRÜ: EDİRNE ÖRNEĞİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.