Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
TÜRKİYE’DEKİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN HİKÂYELERİ VE KENT MARKALANMASINDAKİ ÖNEMİ

TÜRKİYE’DEKİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN HİKÂYELERİ VE KENT MARKALANMASINDAKİ ÖNEMİ

Stok Kodu
4TBT9M5H8X
Yazar
Doç. Dr. Binali Kılıç, Prof. Dr. Emel Gönenç Güler
Yayın Yılı
2024
Baskı No
1
Boyut
16x24
Sayfa Sayısı
90
Kâğıt Türü
2. hamur
Barkod
9786052549568
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
85,00 TL + KDV
%15
85,00 TL
72,25 TL
 

Bu çalışma, kültürel zenginliğinin ve köklü deneyimlerinin sonucunda ülkemizin sahip olduğu bütün gastronomik mirasını gelecek kuşaklara aktarmak ve gastronomi turizminde ülkemize ulusal ve uluslararası katma değer yaratmak amacını taşımaktadır.
Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Türkiye'nin zengin tarihli kültürel mirasına sahip çıkarak, bütün illerimizdeki gastronomik ürünleri ve değerleri koruyup, özgün yönleriyle ortaya çıkarıp hikâyeleştirmek, bu ürünlerin tarihini ve kültürel önemini de vurgulamak destinasyon pazarlamasında da büyük fırsatlar yaratacaktır. “Türkiye’deki Gastronomik Ürünlerin Hikâyeleri ve Kent Markalanmasındaki Önemi” başlıklı bu kitap çalışmasında, ülkemizin bütün gastronomik ürünlerinin hikâyelerini hem gelecek nesillere hem de ülkemizi ziyaret eden turistlere aktararak, ürünlerin pazarlaması ve şehirlerin markalaşması sürecine katkıda bulunmak öncelikli hedefimiz olmuştur.
TÜRKİYE’DEKİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN HİKÂYELERİ VE KENT MARKALANMASINDAKİ ÖNEMİ TÜRKİYE’DEKİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN HİKÂYELERİ VE KENT MARKALANMASINDAKİ ÖNEMİ 4TBT9M5H8X
TÜRKİYE’DEKİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN HİKÂYELERİ VE KENT MARKALANMASINDAKİ ÖNEMİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.