
TÜRK MUTFAĞINDA YOLCULUK
Kategori
Stok Kodu
BHKMRT59
Yazar
Prof. Dr. Fügen Durlu Özkaya, Prof. Dr. Menekşe Cömert
Yayın Yılı
2025
Baskı No
2
Boyut
14,5 x 21,5
Sayfa Sayısı
220
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786059440646
Örnek
Gönderilir
Fiyat
140,00 TL + KDV
%15
140,00 TL
119,00 TL
Turizm, gastronomi, toplu beslenme sistemleri, yiyecek-içecek ve aşçılık konularında eğitim alan veya bu alanlara ilgi duyan kişilerin Türk Mutfağını anlayabilmeleri, öğrenebilmeleri amacıyla hazırlanan kitap altı bölümden oluşmaktadır. Kitapta birinci bölümde; İlkçağlarda Beslenme Alışkanlıkları, ikinci bölümde; Eski Türklerde Beslenme Alışkanlıkları, üçüncü bölümde Türk Mutfağında Yer Alan Ürün Grupları, dördüncü bölümde; Türk Mutfağında Yer Alan Yiyecek ve İçecek Grupları, beşinci bölümde; Gastronomi Turizmi ve Türk Mutfağı, altıncı bölümde ise Türk Mutfağında Değişim konularına yer verilmiştir. Kitap içeriği ayrıca çeşitli reçetelerle zenginleştirilmiştir.