Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
TURİZM VE GASTRONOMİ ÇALIŞMALARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR

TURİZM VE GASTRONOMİ ÇALIŞMALARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR

Stok Kodu
HW8RJFDSRD
Editör
Samet Can Curkan, Sinan Kurt, Mehmet Alper Nisari, Sevgül Çilingir Cesur
Yayın Yılı
2024
Baskı No
1
Boyut
16x24
Sayfa Sayısı
304
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052549025
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
250,00 TL + KDV
%15
250,00 TL
212,50 TL
 


Gastronomi alanında yaşanan gelişmeler bu kavrama daha farklı perspektiften bakılması gerekliliğini beraberinde getirmiştir. Bu kitabın, akademisyenlere tüm okuyuculara gastronomi turizminin destinasyonlar, işletmeler ve turistler üzerindeki etkilerini anlama yolunda kaynak olması amaçlanmıştır. Ayrıca turizm sektörünün geleceği hakkında düşünmek ve bu alandaki araştırmaları geliştirmek için bir platform sunulması hedeflenmiştir. Kitapta ele alınan konuların başında yöresel ürünler ve gastronomi turizmi yer almaktadır. Yöresel ürünlere dayalı mutfak kültürünün turistler için nasıl bir çekicilik oluşturduğu ve destinasyonların bu potansiyeli nasıl kullanabileceği, yöresel ürünlerin korunması ve sürdürülebilir kullanımı ile ilgili konulara yer verilmiştir.
TURİZM VE GASTRONOMİ ÇALIŞMALARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR TURİZM VE GASTRONOMİ ÇALIŞMALARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR HW8RJFDSRD
TURİZM VE GASTRONOMİ ÇALIŞMALARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.