Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
TURİZM İŞLETMELERİNDE MALİYETLER VE KONTROLÜ

TURİZM İŞLETMELERİNDE MALİYETLER VE KONTROLÜ

Stok Kodu
CELRSTVX
Editör
Yrd. Doç. Dr. Nurettin Ayaz, Yrd. Doç. Dr. Bayram Akay
Yayın Yılı
2016
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
296
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786059440264
Örnek
Gönderilir
Fiyat
120,00 TL + KDV
%15
120,00 TL
102,00 TL
 
Kitap, toplam on iki bölümden oluşmaktadır. Kitap bölümleri; özel öğrenme amaçları ve hedefler kapsamında tablolar, çizimler ve önemli modellerle yapılandırılmıştır. Birinci bölümde; turizm işletmeleri ve maliyet kontrolüne yönelik temel kavramlara yer verilmektedir. İkinci bölümde; turizm işletmelerinde maliyet kontrol süreci, üçüncü bölümde; yiyecek maliyet kontrolü, dördüncü bölümde; içecek maliyet kontrolü, beşinci bölümde; işgücü maliyet kontrolü, altıncı bölümde; diğer maliyetlerin kontrolünü ele alınmaktadır. Yedinci bölümde; turizm işletmelerinde ürün fiyatlandırma, sekizinci bölümde; turizm işletmelerinde fiyat-hacim-kar ilişkisi, dokuzuncu bölümde turizm işletmelerinde maliyet analiz yöntemleri, onuncu bölümde; turizm işletmelerinde bütçeleme, onbirinci bölümde menü hazırlanmasında maliyet kontrolü ve onikinci  bölümde de turizm İşletmelerinde giderlerin ayrıştırılması konularında ilgililere desteklemek amacıyla tasarlanmıştır.
TURİZM İŞLETMELERİNDE MALİYETLER VE KONTROLÜ TURİZM İŞLETMELERİNDE MALİYETLER VE KONTROLÜ CELRSTVX
TURİZM İŞLETMELERİNDE MALİYETLER VE KONTROLÜ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.