Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
TEMEL SEVİYE EKMEKÇİLİK Profesyonel Teknik ve Reçeteler

TEMEL SEVİYE EKMEKÇİLİK Profesyonel Teknik ve Reçeteler

Stok Kodu
BHJYZ368
Yazar
Dr. Öğr. Üyesi Zühal Özdemir Yaman
Yayın Yılı
2019
Baskı No
1
Boyut
14,5 x 21,5
Sayfa Sayısı
104
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052541067
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
30,00 TL + KDV
%15
30,00 TL
25,50 TL
 
Bu kitap, yemek kültürümüzde başat rol oynayan ekmeğin ve unlu mamullerin ev ve okul mutfaklarında da temel düzeyde standart reçeteler ile katkısız, lezzetli ve kolayca üretilmesine, mutfak eğitimi verilen her kademe kurumda önemli bir sorun teşkil eden standart üretim reçetelerinden oluşan kaynak kitap eksikliğine bir nebze de olsa katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Temel düzeyde bilgileri içeren bu kitapta illa ki eksiklikler olacaktır. Sizlerin de geri dönütleri ile çalışma ilerleyen dönemlerde daha da zenginleşecektir. Bu kitabın hazırlanmasındaki amaç, gastronomi alanının önemli bir parçası olan ekmek ve ekmek benzeri unlu mamul üretimine bir eser kazandırmaktır. Bu nedenle kitap ‘temel seviye ekmekçilik’ olarak adlandırılmıştır.  İlerleyen yıllarda konu ile ilgili meslektaşlarımın alana daha zengin eserler kazandıracaklarına yürekten inanıyor, çalışmanın ekmek ve unlu mamul üretimine ilgi duyan kişilere, alanda çalışan araştırmacı ve öğrenciler ile sektör temsilcilerine yararlı olmasını temenni ediyorum.
TEMEL SEVİYE EKMEKÇİLİK Profesyonel Teknik ve Reçeteler TEMEL SEVİYE EKMEKÇİLİK Profesyonel Teknik ve Reçeteler BHJYZ368
TEMEL SEVİYE EKMEKÇİLİK Profesyonel Teknik ve Reçeteler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.