Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
RESTORAN TASARIMI

RESTORAN TASARIMI

Stok Kodu
FJLMQV17
Editör
Dr. Pınar Şenel
Yayın Yılı
2023
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
310
Kâğıt Türü
1. Hamur, Renkli
Barkod
9786052547793
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
170,00 TL + KDV
%15
170,00 TL
144,50 TL
 
Renkli, 1 Hamur

Yiyecek ve içeceklerin gerek işleme/pişirme gerekse sunum sürecinde sanatla olan yakın ilişkisi, yiyecek içecek hizmeti sunan restoranların sanattan beslenmesini gerektirmektedir. Tasarım ise sanatın çıktısı olarak restoranların öncelikli olarak ele alması gereken konulardan biridir. Restoranlar; müşterileri işletmelerine çekmeye yarayan dış mekanlarında, rahatlığı, memnuniyeti ve satın almaya etki eden iç mekan atmosferlerinde ve iç mekan atmosferlerinin bir ögesi olarak menü, servis süreci ve tabaklarında tasarım ilkeleri, ögeleri ve süreçlerinden faydalanmalıdır. Restoran tasarımı, restoranların kavram (temasının) algılanmasında, rekabet avantajı yaratmada ve personel ve işletmenin verimliliğini arttırmada da fayda sağlamaktadır.

Bu kitapta restoranın marka kimliği ile ilişkili dış mekan tasarımı, iç mekan atmosferi ve ögelerinin tasarımı, malzeme ve mobilya ergonomisi, endüstriyel mutfak, menü, servis ve tabak tasarımı ve sürdürülebilir restoran tasarımı konuları detaylı olarak açıklanmıştır.

Kitabın restoran tasarımı alanında Türkçe ilk kaynak olması bağlamında gastronomi literatürüne, yiyecek içecek sektörüne ve gastronomi ve mutfak sanatları alanında eğitim görerek ülkemiz mutfak kültürünün temsilcileri olacak öğrencilere fayda sağlaması hedeflenmektedir.

RESTORAN TASARIMI RESTORAN TASARIMI FJLMQV17
RESTORAN TASARIMI

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.