PROFESYONEL RESTORAN YÖNETİMİ İlkeler Uygulamalar ve Örnek Olaylar
Kategori
Stok Kodu
111316
Editör
Prof. Dr. Mehmet Sarıışık, Prof. Dr. Şenol Çavuş, Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa
Yayın Yılı
2019
Baskı No
2
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
360
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786055681593
Örnek
Gönderilir
Fiyat
190,00 TL + KDV
%15
190,00 TL
161,50 TL
Küresel rekabetin sınırları zorladığı 21. yüzyılda, ayakta kalabilmek ve kâr elde etmeyi sürdürmek birçok işletme için olanaksız hale gelerek açılışlarının ilk yıllarında iflasa kadar uzanan olumsuz sonuçlarla yüz yüze kalabilmektedirler. Restoran işletmeleri, sunulan ürünlerin çeşitliliği, hızla değişen moda ve alış-kanlıkların baskısı, zincir işletmelerin yaygınlaşması ve çoğalan işletme türü ve sayısı gibi etkenlerden dolayı rekabetin en yoğun yaşandığı sektörlerden birisi durumundadır. Bu çalışma ile modern restoran yönetimi içerisinde önemli bulunan ve üzerinde durulması gereken konular bir rehber niteliğinde hazır-lanmış ve sunulmuştur. Sadece akademik literatüre katkı değil, aynı zamanda sektör yöneticilerine de yol gösterici olabilmesi amaçlanan bu eser, toplam 15 ayrı üniversiteden 25 akademisyen ve bir sektör temsilcisinin çabalarıyla 17 bölüm olarak güncellenmiştir.