Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
PROFESYONEL MUTFAK YÖNETİMİ İNOVATİF YAKLAŞIM

PROFESYONEL MUTFAK YÖNETİMİ İNOVATİF YAKLAŞIM

Stok Kodu
GMNUVXZ2
Editör
Dr. Öğr. Üyesi Ülker Can
Yayın Yılı
2023
Baskı No
2
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
250
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052545256
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
250,00 TL + KDV
%15
250,00 TL
212,50 TL
 
 
Dünyadaki tüm planlamaların geleceği kontrol edemeyeceği bir gerçektir. Fakat yeni normallerin yeni kurallarına adaptasyon gücü, yiyecek içecek endüstrisinde rekabet avantajı sağlaması bakımından değer ifade etmektedir. Pandemi sonrası yeni dünyada dijital dönüşüm hız kazanmıştır. COVID-19 salgınının etkileri kısa dönemde yeni süreçlere uyum sağlanmasını gerektirse de dijital dönüşüm için büyük bir adım ve hatta sıçrama olarak değerlendirilmektedir. Hizmet endüstrisi içerisinde, karmaşık ve emek dolu pazarın taşıyıcılarından biri olan mutfak, mevcut ve gelecek trendleri ile birlikte varolma çabası içerisindedir. Mutfak yönetiminde, ilgili işletmelerin ölüm katılığı (rigor mortis) durumu içerisinde olmamaları noktasında, sürekli değişen ve gelişen yenilikleri hizmetlerine uyarlama girişimleri stratejik açıdan hem işletme hem de müşteriler için kaçınılmaz bir zorunluluktur.
Bu çalışma ile profesyonel mutfak yönetimi içerisinde üzerinde durulması gerekli önemli ana konular inovatif bakış açısıyla, kendi alanlarında söz sahibi akademisyenler tarafından ele alınmış ve sunulmuştur. Çalışmanın genel olarak yiyecek içecek hizmetleri sektöründe yer alan tüm çalışanlar ve araştırmacılara, bu alanda eğitim gören öğrencilere ve özellikle mutfak yönetimi olgusunun bir şekilde içinde olan tüm paydaşlara yararlı olmasını dileriz.
PROFESYONEL MUTFAK YÖNETİMİ İNOVATİF YAKLAŞIM PROFESYONEL MUTFAK YÖNETİMİ İNOVATİF YAKLAŞIM GMNUVXZ2
PROFESYONEL MUTFAK YÖNETİMİ İNOVATİF YAKLAŞIM

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.