Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 - 2

PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 - 2

Stok Kodu
111314
Yazar
Ayhan Gökdemir
Yayın Yılı
2012
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
144
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786055216016
Örnek
Gönderilir
Fiyat
50,00 TL + KDV
%15
50,00 TL
42,50 TL
 
Mutfak, yiyecek ve içecek hizmeti sunan isletmelerde en fazla emek harcanan bölümdür. Bununla birlikte, kalifiye işgören çalıştırılması mutlaka gerekli olan bölümlerin basında gelmektedir. Yiyecek üretiminde görev alan işgören belirli vasıflara sahip değil ise, isletmenin en doğal hedefi olan karlılık ve verimlilikten söz edilmesi mümkün değildir. Mutfakta istihdam edilen işgörenlerin mesleki bilgileri ve eğitim durumları, gelişmelere ve değişimlere uyum sağlayabilmeleri oranında başarıyı ve karı getirecektir.
 
Bu kitap, kişisel ve sektörel deneyimlerimin yanında, yerli ve yabancı literatür taranarak oluşturulmuştur. Amacımız, yiyecek-içecek hizmetleri konusuna ilgisi olan, turizm eğitiminde ve mutfak departmanında faaliyet gösteren meslektaşlara, işgörenlere ve öğrencilere faydalı olabilmektir. Bu kitap oluşturulurken İKMEP ile uyumlu olmasına öncelikle özen gösterilmiştir.
PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 - 2 PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 - 2 111314
PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 - 2

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.