PİŞİRME YÖNTEMLERİ
Kategori
Stok Kodu
111313
Editör
Nevzat Eraslan
Yazar
2012
Yayın Yılı
1
Baskı No
16 x 24
Boyut
342
Sayfa Sayısı
2. Hamur
Kâğıt Türü
9786055216092
Barkod
Gönderilir
Fiyat
15,00 TL + KDV
%15
15,00 TL
12,75 TL
Zamanla Türkiyede aşçılık mesleği, diğer dünya mutfak kültürlerinin ve bazı yabancı şeflerin etkisiyle değer kazandı. Yeni pişirme teknolojilerinin gelişmesi ve yeni yöntemlerin kullanılması Dünya Mutfağının yanı sıra Türk Mutfağının da gelişerek bugünkü halini almasını sağladı. Günümüzde profesyonel aşçılar Türk Mutfağını uluslararası platforma taşımaya başladılar.