Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
ÖRNEK OLAYLARLA GASTRONOMİ TURİZMİNDE YENİ EĞİLİMLER

ÖRNEK OLAYLARLA GASTRONOMİ TURİZMİNDE YENİ EĞİLİMLER

Stok Kodu
DGHPXYZ7
Editör
Dr. Gökhan Yılmaz, Dr. Ayşe Şahin Yılmaz
Yayın Yılı
2024
Baskı No
2
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
246
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052545041
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
200,00 TL + KDV
%15
200,00 TL
170,00 TL
 
 
Gastronomi turizmi henüz çok yeni bir araştırma alanı olmasına rağmen konu ile ilgili bilimsel eser sayısı her geçen gün artış gösterir. Bu durum, gastronomi turizmine ilişkin ürün, hizmet ve deneyimlerin hem destinasyon ve işletmelerin hem de turistlerin ilgisini çektiğini açıkça ortaya koyar. Ulusal yazında özellikle moleküler gastronomi, organik tarım, slow food, nörogastronomi gibi farklı akımları ele alan çalışmalar olsa da gastronomi turizmi bağlamında gerek destinasyonlar gerek işletmeler gerekse turistler için yeni ya da çağdaş eğilimleri ele alan çalışmaların yok denecek kadar az olduğu göze çarpar. Bu noktadan hareketle bu kitap çalışmasının ilgili yazındaki boşluğu doldurabileceği öngörülür. Dahası kitap çalışmasının hem akademik camiaya hem de konuya ilgi duyan araştırmacı veya okuyuculara fayda sağlayacağı düşünülür. Bu kitap çalışması, bahsi geçen konuların gastronomi turizmi çerçevesinde anlatılması ve aktarılması esasına dayanır. Ayrıca belirtmek gerekir ki söz konusu eserin örnek olaylarla desteklenmesi de okuyucuların ele alınan konuları daha iyi anlamasını kolaylaştırabilir ve içselleştirmesini sağlayabilir.
ÖRNEK OLAYLARLA GASTRONOMİ TURİZMİNDE YENİ EĞİLİMLER ÖRNEK OLAYLARLA GASTRONOMİ TURİZMİNDE YENİ EĞİLİMLER DGHPXYZ7
ÖRNEK OLAYLARLA GASTRONOMİ TURİZMİNDE YENİ EĞİLİMLER

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.