MUTFAK UYGULAMALARI İşletme ve Eğitim Rehberi
Kategori
Stok Kodu
CHTUWZ25
Yazar
Sibel Önçel, Osman Güldemir, Önder Yayla
Yayın Yılı
2018
Baskı No
1
Boyut
14,5 x 21,5
Sayfa Sayısı
184
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052540763
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
130,00 TL + KDV
%15
130,00 TL
110,50 TL
Kitapta gastrononomi ve mutfak sanatları ile aşçılık eğitimi; yiyecek içecek işletmeleri; menü; standart tarif; yiyecek içecek maliyeti; pişirme yöntemleri; doğrama şekilleri, usuller ve özellikleri ile beslenmenin yanı sıra yiyecek içecek işletmelerinin görüşleri alınarak özenle seçilmiş ve uygulanmış standart tariflere, bunlara ilişkin görsellere ve besin değerlerine yer verilmiştir. Sağlıklı beslenme son dönemlerde tüketiciler tarafından çok daha fazla önemsenmektedir. Bu ihtiyacı karşılamaya yönelik kitapta satandart tariflerin besin analizleri de yapılmıştır.