MOLEKÜLER GASTRONOMİ
Kategori
Stok Kodu
DMTZ4567
Yazar
Prof. Dr. Fügen Durlu Özkaya, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Aksoy, Kübra Özel, Gülistan Sezgi
Yayın Yılı
2018
Baskı No
1
Boyut
14,5 x 21,5
Sayfa Sayısı
160
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052323861
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
100,00 TL + KDV
%15
100,00 TL
85,00 TL
Moleküler Gastronomi bu alanda Türkçe olarak hazırlanmış ve orijinal reçeteler içeren ilk ve tek kitap olup güncel gelişmelerin hem bilim camiasınca hem de uygulayıcılarla paylaşılması amacıyla hazırlanmıştır. Uzun bir araştırma sürecinin ardından derlenen bilgiler anlaşılır hale getirilerek okuyucuya sunulmuştur. Kitapta yer alan reçetelerintamamıstandart reçete oluşturma yöntemi çerçevesinde hazırlanmış ve eğitimli panel üyelerinceduyusal analize tabi tutularak elde edilmiştir.