MENÜ YÖNETİMİ
Kategori
Stok Kodu
HMPUWZ24
Editör
Doç. Dr. Pınar Temizkan, Doç. Dr. Duran Cankül
Yayın Yılı
2019
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
246
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052541883
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
120,00 TL + KDV
%15
120,00 TL
102,00 TL
Menü, sadece bağımsız yiyecek içecek işletmelerinde değil, diğer turizm işletmelerinin de içinde yer alan ilgili departmanlarında yiyecek içecek hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde verilebilmesi için hayati bir öneme sahiptir.
Bu kitap, Menü konusunda turizm sektörünün ve turizm öğretim camiasının ihtiyaç duyduğu bilgi ve pratik uygulamaları içermektedir. Kitap, yiyecek içecek alanında faaliyet gösteren ve kendini geliştirmek isteyen tüm işletmecilere, çalışanlara, akademisyenlere ve öğrencilere bilgi ve pratik uygulamalar hakkında bilgi vermektedir.