Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
MENÜ MÜHENDİSLİĞİ

MENÜ MÜHENDİSLİĞİ

Stok Kodu
111244
Yazar
Doç. Dr. Murat Doğdubay, Öğr.Gör. Gencay Saatcı
Yayın Yılı
2014
Baskı No
1
Boyut
14,5 x 21,5
Sayfa Sayısı
124
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786054940509
Örnek
Gönderilir
Fiyat
100,00 TL + KDV
%15
100,00 TL
85,00 TL
 
Menü mühendisliği kitabı, toplam dört bölümden oluşmaktadır. Kitabın ilk bölümünde: genel olarak yiyecek-içecek endüstrisi ve yiyecek-içecek endüstrisindeki işletmelerin yönetsel fonksiyonlarının analizi gerçekleştirilmiştir.
 
İkinci bölümde: yiyecek-içecek işletmelerinde sistem yaklaşımı dahilinde üretim fonksiyonu ve menü ilişkisi incelenerek, yiyecek-içecek işletmelerinde üretim sistemlerinin uygulanmasına ve moleküler mutfak ve füzyon mutfak uygulamalarının menü ile ilişkisine yer verilmiştir.
 
Üçüncü bölümde: menü kavramı, tarihsel gelişimi, çeşitleri, dizaynı, fiyatlandırma şekilleri, işlevleri ve hijyen uygulamaları açıklanmıştır.
 
Son bölüm olan dördüncü bölümde: yiyecek-içecek işletmelerinin işletme fonksiyonları- menü mühendisliği ilişkisel yaklaşımı ele alınarak, menü mühendisliği kavramı ve tarihsel gelişimi anlatılmaktadır. Menü mühendisliğinin uygulanması esnasında yiyecek-içecek işletmelerinin işletme fonksiyonları ile olan ilişkisi temel alınarak konunun önemine ve uygulamadaki yararlarına da yer verilmeye çalışılmıştır.
MENÜ MÜHENDİSLİĞİ MENÜ MÜHENDİSLİĞİ 111244
MENÜ MÜHENDİSLİĞİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.