Konaklama Ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde MUTFAK YÖNETİMİ
Kategori
Stok Kodu
EHNS5678
Editör
Doç. Dr. Lütfi Buyruk
Yayın Yılı
2021
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
232
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052544570
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
110,00 TL + KDV
%15
110,00 TL
93,50 TL
Kitap, mutfak kavramı ve mutfağın tarihsel gelişimi bölümüyle başlayıp, sırasıyla mutfak hizmetlerinin sunulduğu işletmeler ve mutfak çeşitleri, mutfağın yönetim ve organizasyonu, mutfak planlaması ve mutfakta temel bölümler, mutfakta kullanılan ekipmanlar, mutfakta üretim süreci, mutfakta maliyet kontrol süreci, mutfakta gıda güvenliği ve hijyen, mutfakta iş sağlığı ve güvenliği ile mutfakta kullanılan otomasyon sistemleri bölümlerinden oluşmaktadır. Her bir bölüm farklı üniversitelerden konusunda uzman akademisyenler tarafından, geniş bir yerli-yabancı alan yazın taramasıyla kaleme alınmıştır. Kitap, lisans ve lisansüstü düzeydeki öğrencilerle birlikte, akademisyenlere ve sektör çalışanlarına da katkılar sunacaktır.