İLERİ MUTFAK BİLİMLERİ
Kategori
Stok Kodu
CFLMNW34
Editör
Doç. Dr. Yılmaz Seçim, Dr. Selman Bayrakcı
Yayın Yılı
2021
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
432
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052544716
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
180,00 TL + KDV
%15
180,00 TL
153,00 TL
Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Aşçılık, Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümlerinde eğitim alan önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerin ileri mutfak becerilerini geliştirebilmesi amacıyla hazırlanan bu kitapta; Çorbalar, Pilavlar, Makarnalar, Garnitür ve Soslar, Baharatlar, Et, Süt, Yumurta Türleri, Baklagil ve Tahıllar gibi konular hakkında ileri düzeyde bilgiler yer almaktadır. Kitabın hazırlanmasında alanında uzman akademisyen ve eğitimcilerle çalışılmıştır. Kitabın sahip olduğu nitelikler düşünüldüğünde sadece öğrencilere değil akademisyenlere ve alan yazına da katkı sağlayacağı öngörülmektedir.