İÇKİ ÜRETİMİ VE SUNUMU
Kategori
Stok Kodu
ABCEZ247
Yazar
Özay Yıldız
Yayın Yılı
2017
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
208
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786059440592
Örnek
Gönderilir
Fiyat
90,00 TL + KDV
%15
90,00 TL
76,50 TL
Alkollü içecekleri yaklaşık on iki bin yıldır tüketiyoruz. Bu sürede, uygarlıkların gelişiminde ve çağdaş toplumsal yaşamın oluşumunda görmezden gelinemeyecek denli önemli bir paya sahip. Eğlence ve kutlamalar, tekdüzelikten uzaklaşma, mutluluk ve üzüntüde eşlik ettiği gibi, yediklerimize de eşlik ederek onları tamamlıyor. Sürekli gelişen yemek sanatının yadsınamaz unsuru alkollü içecekler, ağırlamanın da içsel bir parçası. İçki hazırlama ve sunumu ile stok ve gider denetimi neredeyse tüm turizm işletmeleri için zorunlu bilgiler. Buna ek olarak, incelikli sunum, başarılı yemek – içki eşleştirmesi, iyi bilinenlerin yanında az bulunan içkileri de içeren geniş seçenek ve doğal olarak nitelikli bar çalışanları ise otel ve restoranlar için önemli ayırt edici özellikler.