Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
GIDA İSRAFI Türk Misafirlerin Gıda İsrafı Tutumları Üzerine Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Bir Araştırma : Alanya Örneği

GIDA İSRAFI Türk Misafirlerin Gıda İsrafı Tutumları Üzerine Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Bir Araştırma : Alanya Örneği

Stok Kodu
BDFGUW78
Yazar
Aynur İlyasov
Yayın Yılı
2018
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
152
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052540039
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
20,00 TL + KDV
%15
20,00 TL
17,00 TL
 
Turizm sektöründe gerçekleşen gıda israfının öncelikle tespit edilmesi, bireysel ve toplumsal bazda farkındalığın oluşturulması, hükümetler, ilgili sivil toplum kuruluşları ve üniversiteler nezdinde gerekli çalışmaların yapılması ve gerekli tedbirlerin ivedilikle alınması, gıda israfının önlenebilmesi adına önemli katkılar sağlayacağı düşünülmektedir. Bu bağlamda, açık büfe servis sisteminde misafirlerin gıda israfı tutumlarını belirleyebilmek amacıyla, Antalya’nın Alanya ilçesinde faaliyet gösteren beş yıldızlı otel işletmelerinde, Türk misafirlerin katılımıyla, bir anket çalışması gerçekleştirilmiştir. Nicel yöntemlerin kullanıldığı araştırmada toplam 6 adet beş yıldızlı otelde konaklayan 323 misafirden anket yöntemiyle veriler elde edilmiştir.
GIDA İSRAFI Türk Misafirlerin Gıda İsrafı Tutumları Üzerine Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Bir Araştırma : Alanya Örneği GIDA İSRAFI Türk Misafirlerin Gıda İsrafı Tutumları Üzerine Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Bir Araştırma : Alanya Örneği BDFGUW78
GIDA İSRAFI Türk Misafirlerin Gıda İsrafı Tutumları Üzerine Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Bir Araştırma : Alanya Örneği

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.