![GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞINDAN SEÇMELER Besin Öğeleri Açısından Değerlendirilmesi](http://ideacdn.net/idea/ay/45/myassets/products/785/pr_01_1785.jpg?revision=1724237511)
GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞINDAN SEÇMELER Besin Öğeleri Açısından Değerlendirilmesi
Kategori
Stok Kodu
111116
Yazar
Doç. Dr. Makbule Gezmen Karadağ, Arş. Gör. Feride Çelebi, Arş. Gör. Yasemin Ertaş, Prof. Dr. Nevin Şanlıer
Yayın Yılı
2014
Baskı No
1
Boyut
14,5 x 21,5
Sayfa Sayısı
248
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786054940660
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
120,00 TL + KDV
%15
120,00 TL
102,00 TL
Dünyanın ilk üç mutfağı arasında yer alan Türk mutfağının başka kültürlere de tanıtımı ve yaygınlaştırılması son derece önemlidir. Ulusal ve uluslararası alanda Türk Mutfak kültürünü tanıtan kitaplar, broşürler, dergiler ve bilimsel çalışmalar hazırlanması ve yaygınlaştırılmanda fayda vardır. Bu nedenlerle özenle hazırlanan kitap sadece öğrenciler için değil Türk ve Dünya Mutfaklarına ilgi duyan, alana gönül ve emek veren herkese katkı sağlayacak nitelikte bir çalışma olmasını dilemekteyiz.