GASTRONOMİ VE TURİZM
Kategori
Stok Kodu
CFLPSTU7
Editör
Doç. Dr. Hülya Kurgun, Yrd. Doç. Dr. Demet Bağıran Özşeker
Yayın Yılı
2016
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
376
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786059440080
Örnek
Gönderilir
Fiyat
170,00 TL + KDV
%15
170,00 TL
144,50 TL
Gastronomi; uzayda mantar yetiştirme denemelerinden dünya yerel mutfaklarının yeniden keşfedilmesine, bilimin birçok dalının sağladığı inovasyon etkisiyle yaratıcı yiyecek hazırlama tekniklerinden maharetli aşçıların yetenekli ellerine, yenilebilir böcekler gibi alternatif hammaddelerin popülerleşmesinden küresel gıda sorunun çözümünde ve sürdürülebilir gıdanın önemli umudu dikey tarım uygulamalarına kadar birçok konuyu kapsayan devasa bir ekosistem halini almıştır.
Çalışmanın, genel olarak gastronomiye ilgi duyan her bireye, özel olarak meslek yüksekokulları, yüksekokullar ve fakültelerde eğitim gören öğrencilerle ilgili dersleri yürüten meslektaşlarımızla birlikte bu konuyla ilgili kuruluş ve şeflerimize yararlı olacağı inancı ile "İyi bir yemek için gümüş bir çatala ihtiyacınız yok – Paul Prudhomme” diyoruz.