GASTRONOMİ VE TEKNOLOJİ
Kategori
Stok Kodu
FHNUV179
Editör
Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu, Dr. Eda Alphan, Arş. Gör. Rabia Bölükbaş
Yayın Yılı
2022
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
180
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052546871
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
100,00 TL + KDV
%15
100,00 TL
85,00 TL
Yeme-içme insanların en temel ihtiyaçlarını oluşturmaktadır. Yeme-içme yalnızca beslenmeye yönelik bir faaliyet olmayıp bir yaşam tarzı ve kültür unsurudur. Günümüzde yeme içme faaliyetlerinin kültür boyutu gastronomi kavramı ile ifade edilmektedir. Gastronomi geniş anlamda tarladan sofraya kadarki tarıma ve yiyecek içeceğe ilişkin tüm uygulamaları kapsamaktadır. Gastronomi bu yönüyle çok geniş disiplinlerarası bir bilim haline gelmiştir. Son yıllarda bu kadar geniş faaliyet alanında verimliliği artırabilmek, kaliteli arzı sağlayabilmek için teknolojik gelişmelerin alana uygulanmasına yönelik çalışmalar hızla artmaktadır. Bu kitabın siz okuyucular için son yıllarda gastronomide ortaya çıkan teknolojik uygulamaları bir arada bulacağınız bir başucu eser olacağına inancımız tamdır.