Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME

GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME

Stok Kodu
A4URF7TPC7
Yazar
Dr. Sevim Usta Dişsiz, Prof. Dr. Serkan Şengül
Yayın Yılı
2024
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
206
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052549421
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
250,00 TL + KDV
%15
250,00 TL
212,50 TL
 


Dijitalleşme kavramının gelişim göstermesi ile birlikte gastronomi alanında dijital dönüşüm olgusu ortaya çıkmaya başlamıştır. Artırılmış gerçeklik, telematik restoranlar ve 3D yazıcılar gibi gastronomi alanında kullanılan çeşitli yenilikler gastronomi ve dijital dönüşüm noktasında öne çıkmaktadır. Dijitalleşmenin gastronomi alanında öne çıktığı bir diğer nokta ise sosyal medya mecralarıdır. Sosyal medya kullanım oranları arttıkça yiyecek içecek işletmelerinin tüketicilerine ulaşmalarında ve tüketici deneyimlerini zenginleştirmelerinde sosyal medya pazarlaması oldukça kritik bir öneme sahip olmuştur. Özellikle tüketici deneyimlerinin restoran tercihinde çok önemli olduğu üst düzey restoranlarda sosyal medya kullanımı oldukça profesyoneldir. Kullanılan dijital medya tanıtım içeriklerinin planlanması ve etkin paylaşımların yapılması işletmelerin bilinilirliğini ve imajını da olumlu yönde etkilemektedir.
Gastronomi ve dijitalleşme ilişkisinin incelendiği bu kitap altı bölümden oluşmaktadır. Kitabın birinci bölümde gastronomi kavramı ve tarihsel gelişimi genel olarak açıklanmaktadır. İkinci bölümde gastronomi ve dijital medya, üçüncü bölümde gastronomi ve dijital dönüşüm, dördüncü bölümde gastronomi ve dijital pazarlama, beşinci bölümde gastronomi ve sosyal medya pazarlaması, altıncı bölümde gastronomi ve dijital medya tanıtım içerikleri konuları ele alınmıştır.
GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME A4URF7TPC7
GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.