Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
GASTRONOMİ, TURİZM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ARAŞTIRMALARI

GASTRONOMİ, TURİZM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ARAŞTIRMALARI

Kategori
Stok Kodu
DC12LVPA3F
Editör
Doç. Dr. Ramazan Eren, Dr. Öğr. Üyesi Kadir Çetin
Yayın Yılı
2023
Baskı No
1
Boyut
16x24
Sayfa Sayısı
260
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052548585
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
300,00 TL + KDV
%15
300,00 TL
255,00 TL
 

Bu kapsamlı kitap gastronomi, turizm ve sürdürülebilirliğin karmaşık dokusunu inceleyen düşündürücü araştırmaları bir araya getiriyor. Kitaba katkıda bulunan ve kendi alanlarında uzman olan yazarlar, birbiriyle bağlantılı bu alanların karmaşıklığına ışık tutan görüşler sunuyor. Çalışmaları, gastronomi turizminin sadece ekonomik boyutlarını değil, aynı zamanda sosyal ve çevresel etkilerini de araştırıyor ve önümüzdeki zorlukların ve fırsatların bütünsel bir şekilde anlaşılmasını sağlıyor.
Bu kitap statik bir olgu derlemesi değil, gelişen kavram ve uygulamaların dinamik bir araştırmasıdır. Akademisyenleri, uygulayıcıları, politika yapıcıları ve meraklıları disiplin sınırlarını aşan bir diyaloğa davet ediyor. Gastronomi, turizm ve sürdürülebilirlik arasındaki simbiyotik ilişki, farklı perspektiflerden iş birliği ve anlayış gerektiren zengin bir alandır.
GASTRONOMİ, TURİZM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ARAŞTIRMALARI GASTRONOMİ, TURİZM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ARAŞTIRMALARI DC12LVPA3F
GASTRONOMİ, TURİZM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ARAŞTIRMALARI

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.