Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
GASTRO - COĞRAFYA

GASTRO - COĞRAFYA

Stok Kodu
AEGJSX25
Editör
Doç. Dr. Oğuz Diker, Prof. Dr. Nuray Türker, Prof. Dr. Faruk Alaeddinoğlu, Doç. Dr. Duran Cankül, Prof. Dr. Rahman Temizkan
Yayın Yılı
2023
Baskı No
1
Boyut
16 x 24
Sayfa Sayısı
366
Kâğıt Türü
2. Hamur
Barkod
9786052547540
Örnek
Gönderilmez
Fiyat
90,00 TL + KDV
%15
90,00 TL
76,50 TL
 
 Gastronomi bilimi, yemek ve yemeğe ilişkin kuramsal bir yapı oluşturmasının yanı sıra, disiplinler arası yapısıyla da birden çok bilim perpektifinden ele alınabilecek dinamik içeriğe sahiptir.  Gastronomi biliminin temel unsurları olan insan ve yemek ilişkisinin incelendiği psikoloji ve sosyoloji bilimi perspektifinden yapılan çalışmalar kadar yemeğin bir kültür olarak hangi coğrafi unsurlardan etkilendiğinin inceleyecek çalışmalar da önemlidir. Literadürdeki benzer çalışmalardan farklı olarak gastronominin, fiziki, siyasi, beşeri coğrafya ve coğrafi kuşaklar ile ilişkileri kapsamında ele alındığı 18 bölümden oluşan bu eser, söz konusu iki bilimin bakış açılarının birleştiği önemli çalışmaları bünyesinde barındırmaktadır.  Kısa vadede gastronomi ve coğrafya ilişkisi konusundaki farkındalığa hizmet edecek bu eser, uzun vadede söz konusu iki bilim arasındaki birçok araştırmaya teorik altyapı oluşturacaktır.
GASTRO - COĞRAFYA GASTRO - COĞRAFYA AEGJSX25
GASTRO - COĞRAFYA

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.